1. Welcome to Smogon! Check out the Smogon Starters Hangout for everything you need to know about starting out in the community. Don't forget to introduce yourself in the Introduction and Hangout Thread, too!
  2. Welcome to Smogon Forums! Please take a minute to read the rules.

Pokemon IV Calculator

Discussion in 'Locked / Outdated Analyses' started by .River, Jan 6, 2008.

  1. .River

    .River

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    1,278
    This took 2 days to code.

    Used Javascript/CSS/HTML.

    I've been doing multiple checks against MetalKid's IV Calculator, but I would still like other's to use and see if there are mistakes.

    http://moregfx.com/PKMN/IV.htm

    Please don't re-use or redistribute or use anywhere else unless you ask here.

    Also, can you tell me what happens at the end?
  2. chaos

    chaos
    is a member of the Site Staffis a Battle Server Administratoris a Programmeris a Smogon IRC SOPis a Contributor to Smogonis an Administratoris a Tournament Director Alumnusis a Researcher Alumnus
    Owner

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    10,121
    No. By posting something in C&C, you are making it available for Smogon to use. This isn't free advertising space.
  3. .River

    .River

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    1,278
    I just don't want anyone using it right now until it has been proven to work. Ok, anyone who wants to use it, go ahead ^^. Also, chaos it is only working for people offline, but online the Javascript just doesnt do anything, would you know why?
  4. chaos

    chaos
    is a member of the Site Staffis a Battle Server Administratoris a Programmeris a Smogon IRC SOPis a Contributor to Smogonis an Administratoris a Tournament Director Alumnusis a Researcher Alumnus
    Owner

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    10,121
    Your source code is an absolute mess - nonsensical variable names, no indentation to speak of, etc... I'm not going to look at it in-depth.
  5. ryubahamut

    ryubahamut
    is a Site Staff Alumnusis a Programmer Alumnusis a Forum Moderator Alumnusis a Contributor Alumnus

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    999
    Perhaps implement a dropdown list instead of having to enter the nature manually?
  6. .River

    .River

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    1,278
    I did, but it gave problems 'onchange' in IE and Safari. I can also validate it easier this way. chaos, I will try and indent it etc, but the variable names make absolute sense. They are all basically the stat followed by iv / ev / pv / base.
  7. darkblade2519

    darkblade2519

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    470
    it keeps asking me to type in nature box first even though i did
  8. .River

    .River

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    1,278
    Wait, so the Javascript is working for you? Anyways, what exactly did you type into the nature box?

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)