PO Server issue.

Discussion in 'Pokemon Online' started by kupo, May 11, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kupo

    kupo
    is a Battle Server Moderator

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    10
    I host a server on PO on Ubuntu 12.04 and since I first started it up, I have been getting random errors before the script even loads. When I check the player list, none are displayed at all. Everyone that I have given authority has lost it and all registered players were lost when the server was reset.

    Does anyone have an idea as to what is happening here? Could I be missing something?
  2. Lockeness

    Lockeness (e^(i╥))+1=0

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    307
    While some of the users and programmers here could help you, this sounds like a question better suited for PokemonOnline's actual website. As far as I know our programmers typically focus on questions regarding Smogon's own server as opposed to providing general technical support. That being said we also have a tech support thread where a question like this might be better suited.
  3. Desolate

    Desolate

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    392
    You'll want to take this to Pokemon Online's forum.

    But to give you some idea, make sure you have MySQL installed and it is working (apt-cache search mysql) and pick the one that is up to date and sounds right then get it with "sudo apt-get install".
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)