Redtype
Reaction score
4

Profile posts Latest activity Postings About

• Make sure to list that you got this from me in leomences giveaway
    How long can you stay on?
    Atm i am updating my shop...
    Just Vm me when you are back on. Sorry...
    Zapomniałem o opcji edytuj xD

Jestem po moich pierwszych walkach. Jedno zwycięstwo i jedna przegrana (ale godna ;) ). Nie potrafię opisać tego co czuję, euforia, ja chcę więcej ;P

PS. Mój FC 0088 6828 8403

Moje GG 1907933

Jestem i siedzę do 22 :)
    OK, ja miewam też dość porozrywane dni nie zawsze udaje mi sie być wolny wtedy kiedy chcę, więc może sie stać tak iż wieczorem mnie nie będzie... Najwyżej poczekam xD I tak mam troche do roboty przy EV i breedowaniu. Chciałem jeszcze zapytać o pokazywanie pokemonów (żebym sobie potem z GTSa załatwił), tzn musze sie wymienić żebym miał wpis w dexa, a mało kto da mi cennego pokemona, nawet jak zapewnie że oddam (baa, sam mało komu ufam).
    Pasowało by mi też poznać triki z klonowaniem poków i przedmiotów oraz jak wymienić się pokemonem przez GTSa z samym sobą tak by ewoluował (np. dusknoir), bo da się prawda ? (nie mam dostępu do drugiego DSa).
    Hm... there are only a couple of Japanese events I need. I have pretty much any other Wondercards. Perhaps you could make an exception? If not, I will try to think of something.
    Hi :) A po polsku można ? :P Chciał bym się dogadać co do mudkipa, bo nie mogę go zdobyć a idealnie by wpasował się do mojego team'u.
    No problem. Can you RNG Abuse by chance? I might need to spend those credits on a Project I've been looking for someone to do for like 3 years.
    Yes, I have it. I would need it cloned but I do have it. OT is: Efreet ID: 48767 comes at level 100. Naive. Hidden Power, Encore, Substitute, and Volt Tackle.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Back