Can't access Showdown, am I alone?

Status
Not open for further replies.
#1
For the past three days or so, I've been getting error messages when trying to access Showdown or replays.

I can access play.pokemonshowdown just fine, but not the replays or main page.



I tried both Firefox and Chrome, to no avail.

I hesitate to put this here instead of bug reports, but since I seem to be the only one experiencing it, I'm not sure where it goes. Sorry if it's in the wrong section.
 

Zarel

Not a Yuyuko fan
is a member of the Site Staffis a Battle Server Administratoris a Programmeris a Pokemon Researcheris an Administrator
Creator of PS
#5
There might be something wrong with some cache setting somewhere.

Try Shift+refresh? Try clicking the big blue button a few more times? Clear cache?
 
#7
Yeah, Im having the same issue its also on the Honka damage calculator. I'm running Windows 7 and the lastest version of chrome. I tried Firefox and had the same issue.
 
#8
Update: I had to reboot for unrelated purposes, and it started working again. I don't know what was up with it, but anyone else with the problem... Try that, I guess.
 

Zarel

Not a Yuyuko fan
is a member of the Site Staffis a Battle Server Administratoris a Programmeris a Pokemon Researcheris an Administrator
Creator of PS
#15
CloudFlare, my CDN, seems to be having some issues. Try the suggestions in this thread, or wait a few days and hopefully it'll settle down..
 
#17
fl=15f3
h=play.pokemonshowdown.com
ip=71.56.216.113
ts=1360100256
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.17 (KHTML, like Gecko) Chrome/24.0.1312.57 Safari/537.17
spdy=off
 
#18
fl=15f4
h=play.pokemonshowdown.com
ip=173.191.170.10
ts=1360117127
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.17 (KHTML, like Gecko) Chrome/24.0.1312.57 Safari/537.17
spdy=off
 
#19
fl=15f3
h=play.pokemonshowdown.com
ip=99.65.158.2
ts=1360184051
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.17 (KHTML, like Gecko) Chrome/24.0.1312.57 Safari/537.17
spdy=off
 
#20
fl=15f4
h=play.pokemonshowdown.com
ip=72.161.203.72
ts=1360209710
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.17 (KHTML, like Gecko) Chrome/24.0.1312.57 Safari/537.17
spdy=off
 
#21
fl=28f5
h=play.pokemonshowdown.com
ip=67.142.178.21
ts=1360283005
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.17 (KHTML, like Gecko) Chrome/24.0.1312.57 Safari/537.17
spdy=off

Edit: After rebooting and clicking the blue button it eventually loaded.
 
#22
fl=17f4
h=play.pokemonshowdown.com
ip=200.0.24.66
ts=1360297474
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:12.0) Gecko/20100101 Firefox/12.0
spdy=off

I've been getting this problem the last few days, I thought it was something on my end...
 

Terraquaza

Call me anxious, call me broke, I can't lift this on my own
is a Community Contributor Alumnusis a Tiering Contributor Alumnus
#24
fl=20f9
h=play.pokemonshowdown.com
ip=84.59.154.251
ts=1360354819
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.17 (KHTML, like Gecko) Chrome/24.0.1312.57 Safari/537.17
spdy=off
 

Melee Mewtwo

Banned deucer.
#25
fl=21f8
h=play.pokemonshowdown.com
ip=92.152.81.30
ts=1360355148
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.17 (KHTML, like Gecko) Chrome/24.0.1312.57 Safari/537.17
spdy=off
 
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 1)